Kérdése van? Hívjon minket! +36-1-950-4043

Menedzselje hatékonyabban vállalati információit!

A DataCare kifinomult, bizonyított megoldásai segítenek Önnek, hogy valóban uralja vállalata információit!

Az információ a vállalatok talán legfontosabb értéke, ezért különösen fontos miként menedzseljük. Az Information Governance egy átfogó eszközrendszer, olyan eljárások, szabályok és mérések komplex egysége, melyek segítségével pontosan tudhatjuk, hogy vállalatunk információi hogyan keletkeztek, hol tároljuk, kik és milyen jogon férhetnek hozzá, hogyan archiváljuk és majd hogyan töröljük, semmisítjük meg azokat.

A DataCare kifinomult, világszerte bizonyított megoldásai segítségével az Ön vállalata, intézménye:

  • Jobban megértheti a rendelkezésre álló információkat: analizálhatja adatait és azok kapcsolatrendszerét, függetlenül a formátumtól, vagy hogy hol és miként tárolódnak és kapcsolódnak egymáshoz
  • Fejlesztheti, javíthatja az adatokat: pontos, megbízható, konzisztens, naprakész adatokat kaphat
  • Menedzselheti adatait teljes élettartamuk alatt: a keletkezésüktől a megsemmisítésükig, követve egymáshoz való kapcsolódásukat, védve és biztonságossá téve szenzitív adatokat
  • Információk birtokában cselekedhet: a vállalat sokkal gyorsabban, eredményesebben tud reagálni a megbízható, pontos, menedzselt adatokra alapozva

Information Governance megoldásaink:

Adat és adatstruktúra felderítés

A dokumentum menedzsment új értelmezésben!

A dokumentum menedzsment napjainkban teljesen új értelmet nyer. Az üzleti információk ma már számos formátumban találhatók a vállalati informatikai rendszerekben. A közösségi média, a mobil informatika és a big data korában kihívás megtalálni a számunkra szükséges információt és dokumentációkat áttekinthető, értelmezhető formában.

Adatminőség menedzsment

Tiszta, megbízható adatok, gyorsan!

A DataCare megoldásaival az Ön vállalata, intézménye mindig naprakész, megbízható adatokkal fog rendelkezni. A fejlett technológián alapuló megoldások képesek a gyors adattisztításra, valamint az adatminőség folyamatos monitorozására, ami nagyban hozzásegítheti Önt, hogy megalapozottabb üzleti döntéseket hozzon, a megfelelő időben.

Adat életciklus menedzsment

Menedzselje adatait teljes élettartamukban!

Az adat életciklus menedzsment egy eljárás, amellyel kontroll alatt tarthatjuk üzleti adatainkat a keletkezésüktől a nyugdíjazásukig. Életciklusa alatt egy adat igen különböző alkalmazásokban jelenhet meg, különféle adatbázisokban és sokféle tároló eszközön fordulhat elő. A vállalat számára egyre nagyobb kihívás a növekvő méretű, vegyes összetételű adathalmazokban jól menedzselni az egyes adatokat.

Tesztadat menedzsment

Tesztadatok könnyen, gyorsan, bármikor!

A DataCare megoldásaival optimalizálhatja és automatizálhatja a tesztadokkal összefüggő feladatokat. A megoldás segítségével a valódihoz teljesen hasonló, megfelelően méretezett, és anonimizált, maszkolt adatbázisokat hozhat létre, könnyen és gyorsan, amely nagyban segíti a software fejlesztők és tesztelők munkáját.