Kérdése van? Hívjon minket! +36-1-950-4043

Big Data-ból Nagy Értéket!

A DataCare tudja hogyan konvertálható át!

A mai világban egészen elképesztő tempóban, mennyiségben és sokszínűségben keletkeznek új digitális adatok napról napra, percről percre. A világon termelődő teljes adatmennyiség mai ismereteink szerint kétévente duplázódik. Ezt a jelenséget nevezzük ‘Big Data’-nak. A Big Data sokaknak leginkább egy adattárolási, adatkezelési problémával egyenlő, méghozzá egyre nagyobbal. Ahhoz, hogy a Big Data inkább Nagy Értéket és Nagy Lehetőséget jelentsen, új szemléletre és új technológiákra van szükség. Az önmagában kevés értéket jelentő, hatalmas adatmennyiségből a hasznos információk kiaknázása forradalmian új fejlődési lehetőségeket és növekedési potenciált nyit. A DataCare tudja hogyan konvertálható a Big Data-ból Nagy Érték az Ön vállalata, intézménye számára!

Az Information Analytics megoldásaink nagy adatmennyiségű és nagy változatosságú (strukturált, vagy strukturálatlan jellegű) adatok együttes elemzése útján, rejtett mintázatokból, összefüggésekből hasznos információk – akár valós idejű – kiaknázására irányul. Elsődleges célja, hogy a vállalatok, vagy intézmények jobb döntéseket tudjanak hozni, a megfelelő időben. A mesterséges intelligencia technológiára épülő alkalmazások a hagyományos ‘business intelligence’ programok által fel nem tárt információk kiaknázására is alkalmasak. Alkalmazási területei rendkívül változatosak.

Information Analytics megoldásaink:

Big Data menedzsment

Információk feltárása a Big Data-ból!

A hatékony és sikeres üzleti vezetők a világban azt realizálták, hogy sikerességük az üzletben egyre inkább azon múlik, hogy az adatok ‘4V jellegű’ sajátosságát (velocity – sebesség, variety – változatosság, volume – mennyiség és value – érték) hogyan tudják a legjobban megfogni és saját előnyükre kiaknázni. Az információ vált a kulcsává a kompetitív előnyöknek.

Big Data alapú biztonsági megoldások

Biztonság újraértelmezve!

Adatok, képek, hangok, videók, e-mail-ek, közösségi média bejegyzések újfajta, közel valósidejű, vagy utólagos elemzésével a DataCare új biztonsági megoldásai valósíthatók meg. Új távlatok nyílnak meg a vállalat tulajdonát képező információk, vagyontárgyak megtartása, védelme terén.

Adat korreláció menedzsment

Adat korreláció menedzsment különböző rendszerek adatai között!

Amennyiben az Ön vállalata számára kihívást jelent a különböző rendszerek adatai közötti összefüggések keresése és menedzselése, a DataCare adat korreláció menedzsment megoldásait ajánljuk az Ön figyelmébe.