Kérdése van? Hívjon minket! +36-1-950-4043

Informatika szolgáltatásként, beruházás helyett

Ha biztonságos, testreszabott és rugalmasan méretezhető IT környezetre van szüksége, de el szeretné kerülni a költséges beruházást, vegye igénybe a DataCare-től felhő alapú szolgáltatásként, havidíjas formában!

Sőt, szinte minden Information Governance, Information Analytics és Information NonStop megoldásunk is elérhető felhő alapú szolgáltatási formában is. Szolgáltatásaink hátterét saját, kiemelkedően energiahatékony adatközpontunk és nagy biztonságú hardveres-szoftveres környezet biztosítja.

Cloud based solutions megoldásaink:

IaaS (Infrastructure as a Service)

IT infrastruktúra szolgáltatásként

A DataCare saját, kiemelkedően energiahatékony adatközpontjában üzemelő, hibatűrő hardver komponensekből összeállított, rugalmasan méretezhető, testreszabott IT infrastruktúrát kínál ügyfeleinek szolgáltatásként.

PaaS (Platform as a Service)

IT fejlesztői platform szolgáltatásként

A PaaS szolgáltatási modellben komplett fejlesztői platformot - vagyis alkalmazáskiszolgálót és futattókörnyezetet - kínálunk ügyfeleinknek felhő alapon, szintén beruházás nélkül, havidíjas formában.

SaaS (Software as a Service)

Szoftverek szolgáltatásként

A SaaS szolgáltatási modellben az informatikai környezeten túl, kész alkalmazásokat is nyújtunk felhő alapon ügyfeleinknek, szintén beruházás nélkül, kedvező és rugalmas havidíjas formában.